| Autor |
Trimite si altora acest subiect »
|
neWGen | JeTiX
Helper

Data inscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 662 Locatie: Baia Mare PHANTOM's 4 Romania |
|
Vand Nokia 8800 Silver
(Mar Noi 17, 2009 11:38 am) |
|
Vand Nokia 8800 Silver , Black EDITION!!!
Telefon arata excelent in stare perfecta!
Ii lipseste gemuletul, dar unul v-a costa 30 RON + montat 5 RON = 35 RON tot cu montat!
Bateria tine 2 zile , chiar daca vorbesti 4 ore pe zi.
Pret: 280 RON.
|
|
 |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

|
Adauga si reclama ta, aici !
|
|
|
 |
neWGen | JeTiX
Helper

Data inscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 662 Locatie: Baia Mare PHANTOM's 4 Romania |
|
(Joi Noi 19, 2009 8:26 pm) |
|
Plictiseala.
UP --> 2 mil.
|
|
 |
|
 |
neWGen | JeTiX
Helper

|
(Mar Noi 24, 2009 1:41 pm) |
|
Up!
1 mil jumate. De aici nu mai negociem!!!
|
|
 |
|
 |
leonard4u
Incepator

Data inscrierii: 25/Noi/2009 Mesaje: 1 Locatie: SIBIU |
|
(Mie Noi 25, 2009 2:00 am) |
|
Salut, sunt eu interesat, iti dau 160 lei pe el, dar mi-l pui la posta cu posibiltatea de ramburs, ca sa vad si eu produsul. Multumesc!
|
|
 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Up
Din motive legate de noile reguli Google pentru LE, toate site-urile partenere au fost mutate . Pentru alte detalii, nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
Copyright © 2004, www.phantoms.ro @ SC Planet Rivulus SRL Baia Mare. Toate drepturile rezervate.
Warning: include(http://phantoms.ro/template_includes/reclama728x90_TextAd.php) [ function.include]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found
in /home1/phantoo2/public_html/cache/tpl_cs.overall_footer.php on line 134
Warning: include() [ function.include]: Failed opening 'http://phantoms.ro/template_includes/reclama728x90_TextAd.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/phantoo2/public_html/cache/tpl_cs.overall_footer.php on line 134
| |