RSS Email Preluare Stiri
www.phantoms.ro
HomeRegulamentContactUltimele discutiiTopLink ExchangeTagsLinksFAQMembriGrupuriInregistrareAutentificare

Reparatii telefoane mobile in Baia Mare

Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare »

Raspunde la subiect    www.phantoms.ro -> ANUNTURI: Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii, etc » Telefoane mobile Subiectul anterior
Subiectul urmator
Reparatii telefoane mobile in Baia Mare
Autor Trimite si altora acest subiect  »                                                        Bookmark and Share   
Gold-Mobile
Incepator
Incepator

Data inscrierii: 10/Iun/2009

Trackback Reparatii telefoane mobile in Baia Mare (Mie Iun 10, 2009 4:18 pm) Raspunde cu citat (quote)
Service GSM si laptopuri in Baia Mare

Reparatii telefoane mobile si laptopuri, la cele mai mici preturi din Baia Mare. Calitate si seriozitate garantata! Avem si piese de schimb pentru telefoane mobile, sau aducem pe comanda la cele mai mici preturi din oras!

SC GOLD MOBILE SRL - Service GSM Baia Mare

Baia Mare, str. Unirii 14 A / 36, la PARTER. (in spate la "Vanatorul si Pescarul", pe partea opusa a drumului, la parter )

Program:

Zilnic intre orele 10.00-18.00
Sambata si Duminica inchis.

Chira Ciprian, tel: 0746-790.961

Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat                                                           Bookmark and Share   
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?

Cum vreti voi, da' eu am plecat sa ma joc ... Vreti si voi ? Click aici !

Adauga si reclama ta, aici !

Dan
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 11/Aug/2007

Trackback (Mie Iun 10, 2009 6:13 pm) Raspunde cu citat (quote)
Mda ... Eu personal i-am spus lui Ciprian CHIRA, ca nu i-ar strica putina publicitate pe internet, pentru ca merita. Sa va spun si de ce.

Am fost cu un telefon la reparat la FUME, langa Policlinica Sfanta Maria (daca stiti cine-i ala, daca nu stiti, n-ati pierdut nimic). Era defecta casca de la telefon (cea in care "auzi" atunci cand vorbesti cu cineva la telefon), in sensul ca se auzea distorsionat, probabil intrase praf prin casca ...
FUME, mi-a spus ca, nu are numai casti chinezesti care costa 25 RON, si ca alea originale sunt foarte foarte scumpe si nu aduce.
Bun. I-mi schimba FUME casca la telefon, si stupoare: Se aude mai rau decat inainte, la jumate volum fata de inainte, si se auzea numai pe frecvente medii (ca-n gara). Am zis ca, precis e din cauza ca e chinezeasca ... Plec eu tot bombanind de acolo, si merg a 2-a zi la un alt service GSM (nu-i dau numele). Respectivul i-mi spune ca are casti originale, si ca mi-o schimba pt 50 RON.
Avand in vedere ca FUME mi-a spus ca cea originala e mult mai scumpa (ma asteptam, la vreo 150 RON), nici n-am stat pe ganduri si i-am zis sa mi-o schimbe. Respectivul insa, se pare ca nu prea avea chef de lucru si mi-a spus ca are de mers undeva, si sa vin a 2-a zi ... Intre timp, ma intalnesc cu un prieten (Sarpele), si-mi spune: "Hai mai ca te duc eu la un baiat meserias si ieftin" ... Si uite asa ajung pe strada Unirii 14 A / 36, la CHIRA Ciprian de la SC GOLD MOBILE SRL.
I-am povestit ce-am patit ... I-mi spune ca, are casca originala, si ca mi-o schimba cu 25 RON (adica, exact cat mi-a cerut FUME pe una chinezeasca, si stricata pe deasupra). Nici nu stau pe ganduri, ii spun sa mi-o schimbe ...
Ce spune meseriasul:
- "Domnu', haideti ca o schimbam fara sa montez capacele telefonului, o probam, si daca va convine cum se aude mi-o platiti, daca nu, atunci nu."
Zis si facut. I-mi schimba casa, fac o proba, si ... ALTA VIATA!!! ... Functiona PERFECT, se auzea super bine, se auzea toata plaja de frecvente, basi, medii, inalte, etc ...
Ei, ca sa vedeti diferenta, si de preturi, si de seriozitate si de respect fata de client. Din partea mea are parte de toata aprecierea, si va recomand cu caldura serviciile lui ...

Concluzie:

FUME: - Preturi mari, tzepar (pune casca stricata gata)
Celalat service: Avea casti originale, dar preturi mari, si nu prea avea chef de clienti ...
Ciprian CHIRA de la SC GOLD MOBILE SRL: Marfa originala la preturi mici, seriozitate, profesionalism si responsabilitate

Deci, daca aveti probleme cu telefonul mobil, stiti unde sa mergeti ... happy
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger                                                           Bookmark and Share   
CALINUSH
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 29/Aug/2007

Trackback (Mie Iun 10, 2009 7:58 pm) Raspunde cu citat (quote)
Mie mi-a facut bine, Fume, telefonu... api mna oricum l-am vandut. devil
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger                                                           Bookmark and Share   
Dan
Administrator
Administrator

Trackback (Mie Iun 10, 2009 8:24 pm) Raspunde cu citat (quote)
Pai depinde cand ai fost la el, si cu ce problema ... Deci, crede-ma ca este prima data cand apelez la asemenea servicii, adica reparatii telefoane mobile, si cu o problema pur si simplu banala: inlocuirea unei casti la telefon. Nu-i cunosc pe nici unul dintre ei, v-am relatat doar din experienta mea de simplu "cetatean", si am considerat ca e bine sa stie si utilizatorii acestui forum cum stau treburile daca vreodata o sa aiba nevoie de astfel de servicii, adica vreo reparatie la un telefon mobil. Acesta este si rolul unui forum, impartasirea anumitor experiente de viata, cu ceilalti membri ai comunitatii ...
Vorba aceea: "Mai bine sa inveti din greselile altora, decat pe propria-ti piele..."
In rest, este alegerea voastra unde vreti sa mergeti sa va reparati telefonul ...
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger                                                           Bookmark and Share   
ecko
Acest user are BAN pe forum !
Acest user are BAN pe forum !

Data inscrierii: 14/Aug/2007

Trackback (Lun Aug 17, 2009 3:22 pm) Raspunde cu citat (quote)
fume ala are magazinul intr-un beci jos langa o terasa ? daca da e un spart si jumatate ... mi-am dus telu aveam probleme cu difuzorul care canta muzica ( cel din spate ) mi-l pune si dupa 1 sapt se strica cel din fata .. straight face mi-a pus ceva mai rau cred [CENZURAT] de raton straight face
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat                                                           Bookmark and Share   
vassy4ever
Incepator
Incepator

Data inscrierii: 26/Aug/2009

Trackback sal (Mar Oct 27, 2009 10:47 am) Raspunde cu citat (quote)
am un w810i si nare semnal poate sa fie din placa de baza, sau semnal se poate repara?
Gold-Mobile
Incepator
Incepator

Trackback (Sam Oct 31, 2009 8:57 pm) Raspunde cu citat (quote)
Salut! Am sa incerc sa raspund cat mai rapid cerintelor si informatilor care le solicitati! In legatura cu intamplarea nefericita cu acel service GSM al carui proprietare e domnul Fume, eu sincer nu imi doresc nici un fel de conflict cu nici un service GSM din aces oras, sunt prieten si colaborez pe ori ce fel de plan cu multi dintre ei! Deasemenea nici nu dorec ca acest post sa fie unul de antireclama pentru nici unul dintre service-uri! Sper ca am fost destul de clar pana acum, asadar sa trecem la treaba... In legatura cu SONY ERICSSON W810i, problema cu semnalul poate fi din mai multe cauze am sa enumar doua trei posibilitati si un pret informativ, cel mai recomandat ar fi sa vi cu el intro verificare si sa discutam concret problema. O cauza ar putea fi "PF-ul" Power Amplificator, mai pe romaneste amplificatorul de semnal, alta cauza ar putea fi switch-ul, comutatorul de frecvente....si posibilitatile pot continua, costul reparatiei variaza intre 30 si 50-60 ron MAXIM! Sfatul meu e sa treci cu el pe la noi pe la service pentru o prealabila verificare!
NateDogg(onyx)
Membru **
Membru **

Trackback (Dum Noi 01, 2009 3:40 pm) Raspunde cu citat (quote)
Daca ai probleme cu Iphonurile codate si blocate anuntama , ca am softuri in prostie pt ele smug
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger                                                           Bookmark and Share   
Gold-Mobile
Incepator
Incepator

Trackback (Dum Noi 01, 2009 9:55 pm) Raspunde cu citat (quote)
Eu sunt fericitul posesor al unui HTC TOUCH CRUISE, sti cumva cum pot sa vizionez filmuletele de pe youtube? Nu prea am avut timp sa studiez problema....
Dan
Administrator
Administrator

Trackback (Dum Noi 01, 2009 9:59 pm) Raspunde cu citat (quote)
Trebuie sa instalezi o aplicatie pe telefon. Din cate stiu, HTC are Windows Mobile pe el. Aplicatia o descarci direct de pe siteul YouTube, si selectezi modelul tau de telefon/sistem de operare: http://www.google.com/mobile/products/youtube.html#p=winmo
Gold-Mobile
Incepator
Incepator

Trackback (Dum Noi 01, 2009 10:03 pm) Raspunde cu citat (quote)
Eu am instalat ceva aplicatii mai exact niste playere video printre care RealOne Player....cu care se si deschide daca dau pe video dar da erroare cum ca nu se poate conecta cu serverul.... O sa incerc varianta propusa de tine, MERSI!
FuYu
Membru
Membru

Data inscrierii: 23/Oct/2009

Trackback (Dum Noi 01, 2009 10:05 pm) Raspunde cu citat (quote)
Gold-Mobile a scris:
Eu am instalat ceva aplicatii mai exact niste playere video printre care RealOne Player....cu care se si deschide daca dau pe video dar da erroare cum ca nu se poate conecta cu serverul.... O sa incerc varianta propusa de tine, MERSI!

la fel imi da si mie pe un Lg ku990i cik nu se poate conecta.
Dan
Administrator
Administrator

Trackback (Dum Noi 01, 2009 10:12 pm) Raspunde cu citat (quote)
Instaleaza si tu YouTube, direct de pe siteul YouTube (link-ul este mai sus ...). Eu cel putin am instalat pe Symbian (Nokia), si merge perfect. Trebuie sa alegi sistemul de operare pe care-l ai pe telefon, WIndows Mobile, Symbian, Android, etc ...

Ultima modificare efectuata de catre Dan la Dum Noi 01, 2009 11:03 pm, modificat de 1 data in total
FuYu
Membru
Membru

Data inscrierii: 23/Oct/2009

Trackback (Dum Noi 01, 2009 10:58 pm) Raspunde cu citat (quote)
mersi mersi big grin sper sa mearga big grin
NateDogg(onyx)
Membru **
Membru **

Trackback (Lun Noi 02, 2009 2:44 am) Raspunde cu citat (quote)
Din cate HTC-uri am avut numai modelul Google G1 a fost si este in prezent cel mai tare dintre toate modelele HTC , pentru ca e cu ANDROID pe el nu cu windosw si mismasuri , chiar e un telefon super jmeker poti face multe cu el . Am avut si HTC Touch HD , max 4g si Pro 2 , din pacate astea sunt cu windows care face figuri si erori peste erori pe care le rezolvi numa cu hack-uri big grin . Dai pe google un search la forum htc sau HTC Club , si cauti pe forum ca este , i-ti explica exact ce tre sa faci . Eu i-ti recomand un htc mai nou si foarte calumea HTC Dream smug e cu android pe el big grin . ( ps: sau un iphone 3GS )
Trackback Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger                                                           Bookmark and Share   
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?

Adauga si reclama ta, aici !

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Adauga si tu un mesaj.    www.phantoms.ro -> ANUNTURI: Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii, etc » Telefoane mobile Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare »
Pagina 1 din 3

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Up

RSS Email Preluare Stiri Ro2.ro - Promovare si statistici web PHANTOM's TOP Director Web Blogul lui Dan publicitate online, web design si promovare pe internet Twitter
Photographers Directory by PhotoLinks OctoFinder Web Directory - OnToplist.com
Partener RO2.ro / Promovat de Blogul lui Dan