| Autor |
Trimite si altora acest subiect »
|
Dan
Administrator

Data inscrierii: 11/Aug/2007 Mesaje: 4809 Locatie: Baia-Mare, ROMANIA |
|
Cum se seteaza telecomanda la alarmele auto CENMAX
(Mie Dec 09, 2009 3:31 pm) |
|
Cum setezi telecomanda la alarmele auto CENMAX - Sau altfel spus, cum se memoreaza frecventa telecomenzii pe alarma auto CENMAX. Este vorba despre alarmele CENMAX CM222.
Cei care au montate alarme auto CENMAX, probabil ca s-au batut de problema asta. La fel si eu ... Si m-am gandit ca ar fi util pentru cei care au montate pe masini, alarme auto CENMAX, sa sti cum sa-si "seteze" telecomanda de la alrma.
Practic ce se intampla: De obicei cand se schimba bateria in telecomanda, telecomanda "uita" frecventa pe care a fost setata anterior. Pentru asta, va trebui sa rememoram frecventa telecomanzii, pe alarma de la masina. Repet, operatiunea este valabila si am testat-o pe o alarma CENMAX. La celelalte modele de alarme nu stiu daca este valabil.
1 - Se pune contactul la masina de 3 ori consecutiv, iar a 3-a oara trebuie lasat contactul pus.
2 - Se tine apasat pe butonul de urgenta de decuplare, pana cant se aud 3 bipuri rapide, consecutive, in sirena alarmei.
3 - Se apasa butonul de inchidere/deschidere (cuplare/decuplare) de pe telecomanda, iar daca alarma a "gasit" frecventa telecomenzii si a memorat-o, se aud 3 bipuri.
IMPORTANT: - Daca aveti 2 sau mai multe telecomenzi la masina, imediat dupa ce ati memorat frecventa la prima telecomanda, apasati si pe butonul de la a 2-a. telecomanda, si o memoreaza si pe aceea ... La fel daca aveti 3 telecomenzi ...
Succes.
Tutorial Copyright @ www.phantoms.ro
|
|
 |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

|
Adauga si reclama ta, aici !
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Up
Pentru publicitate pe acest site, click aici!. Pentru alte detalii, nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
Copyright © 2004, www.phantoms.ro @ SC Planet Rivulus SRL Baia Mare. Toate drepturile rezervate.
| |